Gümüşhane

Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Bursa’daki Gümüşhanelileri yalnız bırakmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Bursa’daki Gümüşhanelileri yalnız bırakmadı
Abone ol
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü nedeniyle Bursa’daki Gümüşhaneliler geniş katılımlı bir kutlama şöleni düzenledi.

TÜİK’in 2023 yılı verilerine göre 16 bin 829 Gümüşhane doğumlu hemşehrimizin ikamet etiği ve rakamın çok daha fazlası olduğu değerlendirilen Bursa’da Gümüşhane Dernekler Federasyonu (Bursa GÜDEF) tarafından organize edilen kutlama programına Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Bursa GÜDEF Başkanı Fikret Aslan başta olmak üzere Bursa ve Gümüşhane’den yoğun bir katılım oldu.

Bursa Yıldırım Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen kutlama programına katılan ve Bursa Osmangazi'de faaliyet gösterecek Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Bursamız ulu bir çınarın dalları misali her yörenin renklerini bünyesinde yaşatıyor. Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin dernek binasının açılışındaydık. Bursamızı zenginleştiren, şehrimiz için çalışıp çabalayan gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Dernek binamız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse de yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: “Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin; Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106.yıl dönümü nedeniyle düzenlediği programa katıldık. Samimi ev sahiplikleri için dernek başkanımız Fikret Aslan’a, dernek yönetimine ve hemşehrilerimize teşekkürler ediyorum. Bursa Osmangazi'de faaliyet gösterecek, Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Torul Belediye Başkanımız Evren Özdemir’le birlikte katıldık.” 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de “Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Gümüşhanemizin kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda değerli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hemşehrilerimiz tarafından kurulan Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına; Milletvekilimiz Celalettin Köse, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Torul Belediye Başkanımız Evren Evrim Özdemir’le birlikte katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşilay Gümüşhane Şubesinde bayrak değişimiÖnceki Haber

Yeşilay Gümüşhane Şubesinde bayrak değiş...

Güngören'e 'Yalçın' aday: Yüksel Yalçın Güngören Belediye Başkan adayı olduSonraki Haber

Güngören'e 'Yalçın' aday: Yüksel Yalçın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar