Gümüşhane

Yeşilay Gümüşhane Şubesinde bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilay Gümüşhane Şubesinde bayrak değişimi
Abone ol
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gümüşhane Şubesi 4.olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanlığına yönetim kurulu üyesi Selami Öktem getirildi.

Yeşilay Bölge Koordinatörü Köksal Boz'un katılımıyla Gençlik Merkezi Salonunda yapılan 4.olağan genel kurulda Yeşilay Gümüşhane Şubesinde yönetim değişikliğine gidildi.

Divan Başkanlığını bölge koordinatörü Köksal Boz'un yaptığı kongrede 3 yıllık faaliyet raporları ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi.

Yeni yönetim kurulu teklifinin oy birliğiyle kabul edildiği genel kurul dilek ve temenniler bölümü ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Yeşilay Gümüşhane Şubesi’nin kuruluşundan bugüne kadar başkanlık görevini yürüten ve altyapı ve kurumsal yapıyı tamamlayan Selman Eroğlu, 3 dönem kuralı olduğu için görevi yönetim kurulu üyesi Selami Öktem’e devretti.

Kongrede 2011 yılında Yeşilay genel merkezinin yeni yapılanmaya gidip temsilcilikleri kapatıp şubeleşme yoluna gitmesi nedeniyle 2015 yılında merhum Vali Yücel Yavuz’un katkılarıyla Gümüşhane’de kurucu başkan olan Selman Eroğlu, 9 yılda yaptığı çalışmalarla ilgili genel kurulu bilgilendirildi. 

Göreve başladıklarında ne şube ne üniversitede genç ofis ne de YEDAM olduğunu hatırlatan Eroğlu, “Üniversitede genç Yeşilay kulübünü kurduk, şubemizi oluşturduk. Şubeden sonra genel merkezin projesi olan tüm illerdeki YEDAM’ı oluşturduk ve tamamladık. Bu süreçte Milli Emlak Müdürlüğü ve Genel Merkezimizle AFAD’ın katkıları çok oldu. AFAD’ın eski binası bize 49 yıllığına bedelsiz tahsisi gerçekleştirildi. YEDAM’da bağımlılara yönelik psikosoyal destek sağlıyoruz. Orada uzmanlarımız ve görevli personelimizle kurumsal yapı oluşturuldu. Yeşilay Gümüşhane Spor Kulübünü oluşturduk ve 100’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Birçok altyapı ve kurumsal yapıyı tamamladık. Yeni yönetime rahatlıkla görevi devrettik. Sadece yönetimi bıraktık her daim Yeşilaycıyız” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz da Eroğlu’na bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederek “3 dönem şube başkanlığı görevini başarılı şekilde ifa etti. Şimdi görevini Selami hocamıza teslim ediyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeşilay’ımızı Gümüşhane’de, bölgede ve ülkemizde en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Burada menfaat yok. Allah rızası var. Topluma faydalı olmak için uğraşıyorsunuz. Geçmişte görev yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyor, yeni görev alacak arkadaşları tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Selami Öktem başkanlığındaki Gümüşhane Yeşilay Şubesinin yönetim kurulunda İrem Bozkurt, Ezgi Mıhçı, Yunus Emre Duran ve Yusuf Can Bayık, denetim kurulunda Selman Eroğlu, Mustafa Odabaşı, Gönül Eroğlu yer aldı.

Yeni atama yapılıncaya kadar TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği görevini de yürütecek olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gümüşhane Şubesi Başkanı Selami Öktem, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Gümüşhane Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü görevini de yürütüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de çıkan yangında 2 katlı köy konağı ve muhtarlık binası küle döndüÖnceki Haber

Gümüşhane’de çıkan yangında 2 katlı köy...

Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Bursa’daki Gümüşhanelileri yalnız bırakmadıSonraki Haber

Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Bursa’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar