Gümüşhane

Sanayi esnafından Başkan Çimen’e teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanayi esnafından Başkan Çimen’e teşekkür
Abone ol
Gümüşhane’nin Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan sanayi sitesinde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların bitmesiyle sanayi esnafı Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti.

Bağlarbaşı Sanayi Sitesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan alt yapı yenileme ve çevre düzenleme işi tamamlanarak modern haliyle hem esnafların hem de vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çalışma kapsamında sanayi sitesinde yıllardır kanayan yara olan sorunların tamamı giderilirken modern bir görünüme de kavuşturuldu.

Altyapı çalışmaları kapsamında 2 bin 500 metre temiz su içme hattı yenilendi, 2 bin 600 metre pis su kanalizasyon şebekesi ve bacaları yenilendi, 130 metre yağmur suyu tahliyesi için kanal ve ızgara yapıldı, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in girişimleriyle Türk Telekom, AKSA Doğalgaz ve elektrik gibi diğer kurumlarla da eş zamanlı çalışmalar yürütülerek şebekelerin tamamı yer altına alındı, bin 500 kamyon hafriyat alındı.

Üst yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında da 3 bin 500 metreküp taş duvar yapıldı, 17 bin 500 metrekare beton kilitli parke çalışmaları, 3 bin metre beton oluk ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra peyzaj alanlarında betonarme perde ve iyileştirme çalışmaları da tamamlandı.

İlave iş artışları ve ek çalışmalarla birlikte yaklaşık 15 milyon liraya mal olan tüm bu çalışmalar için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansından (DOKA) 5 milyon TL hibe alınırken geri kalan kısım Belediye tarafından karşılandı.

Yaz aylarında yaptığı açıklamayla çalışmaların gecikmesini eleştiren Gümüşhane Sanatkarlar Odası Başkanı Erorhan Kullukçu çalışmaların tamamlanmasının ardından bu kez Belediye'ye ve Başkan Çimen'e sanayi esnafı adına teşekkür etti.

Açıklamasında "Bağlarbaşı Sanayi Sitesi esnafları adına Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen'in hazırlayıp hayata geçirdiği altyapı ve çevre düzenlemesi hizmetleri için kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanan Kullukçu'ya Bağlarbaşı Sanayi Sitesi yöneticileri Emrah Tanrıkulu ve Mustafa Köprülü de eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazara giden konfeksiyon yüklü minibüs dereye yuvarlandı: 1 yaralıÖnceki Haber

Pazara giden konfeksiyon yüklü minibüs d...

Bektaş’tan emekli zammına tepkiSonraki Haber

Bektaş’tan emekli zammına tepki

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar