Gümüşhane

‘Taraftar Desteğinden Yoksun Olmak Bizi Etkiliyor’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Taraftar Desteğinden Yoksun Olmak Bizi Etkiliyor’
Abone ol
Gümüşhanespor Kaptanı Taner Koç, hafta sonu oynanacak olan Artvin Hopaspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

‘DESTEKLERİNİ EKSİK ETMEMELERİNİ RİCA EDİYORUZ’

Artvin Hopaspor maçında galibiyet almak için kararlı olduklarını dile getiren Kaptan Koç, “Gümüşhanespor olarak, hafta sonu oynayacağımız Artvin Hopaspor maçı öncesi heyecan ve kararlılıkla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli mücadeleye odaklandık ve takım olarak birlikte çalışarak en iyi sonuca ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Artvin Hopaspor, her zaman güçlü bir rakip olmuştur. Ancak biz, sahaya tüm enerjimizi koyarak, takım ruhuyla birlikte mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle, bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyoruz. Futbol, her zaman sürprizlere açık bir oyun olmuştur. Ancak Gümüşhanespor olarak, sahada karakterimizi yansıtarak, sıkı çalışma ve azimle bu zorlu mücadeleden galip ayrılmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımıza da bu önemli maçta bizimle birlikte olmalarını ve bize desteklerini eksik etmemelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘DAHA İYİSİNİ BAŞARACAĞIMIZI BİLİYORUZ’

Takım olarak galibiyet hasreti çektiklerini ve galibiyeti sadece takımın değil tüm Gümüşhane’nin beklediğinin farkında olduklarını dile getiren Kaptan Koç, “Takım olarak lige istediğimiz başlangıcı yapamadık. Daha iyisini başaracağımızı biliyoruz. Galibiyet hasretimizi bu hafta sonu sonlandırmak istiyoruz. Galibiyet sadece bizim mücadelemizle olmuyor. Taraftar desteğinden yoksun olmak, bizlerin motivasyonunu düşürüyor. Rakip takımın deplasmanda oynadığını görmesi ve yaşaması gerekiyor. Bu nedenle kırmızı beyazlı taraftarlarının hafta sonu bizlere tam destek olması gerekiyor. Tüm taraftarlarımızı hafta sonu oynanacak olan Artin Hopaspor müsabakasına davet ediyoruz ve bekliyoruz” diye konuştu.

‘MÜCADELEYİ BİRLİKTE YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ’

Kaptan Koç, “Artvin Hopaspor maçı bizim için büyük bir öneme sahip ve takım olarak bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için hazırız. Gümüşhanespor ailesi olarak, taraftarlarımızın dualarını ve coşkusunu arkamızda hissederek sahada en iyisini yapacağımıza inancımız tamdır. Herkesi bu büyük mücadeleyi birlikte yaşamaya davet ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ateş’ten İsrail'e Sert Tepki: Gazze'de İnsanlık Suçu İşleniyorÖnceki Haber

Başkan Ateş’ten İsrail'e Sert Tepki: Gaz...

AK Parti’ ye Akademisyen Aday AdayıSonraki Haber

AK Parti’ ye Akademisyen Aday Adayı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar