Gümüşhane

Torul'un Enerjisi, Bizzat Torullunun Kendisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torul'un Enerjisi, Bizzat Torullunun Kendisi
Abone ol
2024 yerel seçimlerinde Torul Belediye Başkanlığına AK Parti’den Aday Adayı olan Osman Karabulut, Torul'a daha parlak bir gelecek hazırlamak hedefi ile bir araya geldiklerini söyledi.

2024 yerel seçimlerinde Torul Belediye Başkanlığına AK Parti’den Aday Adayı olan Osman Karabulut, Torul'a daha parlak bir gelecek hazırlamak hedefi ile bir araya geldiklerini söyledi.

Bir dönem Torul İlçesi adına Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Osman Karabulut, Gümüşkoza’ya yaptığı açıklamada, Torul'un potansiyelini, güzelliklerini ve Torulluların enerjisini bir araya getirerek, daha yaşanabilir ve daha gelişmiş bir Torul için Belediye Başkanlığı aday olduğunu kaydetti.

Torul’un, sıcakkanlı insanları ve doğal güzellikleriyle ön plana çıktığına işaret eden Karabulut, “Ancak, bu güzellikleri daha geniş kitlelere tanıtmak, ilçemizin potansiyelini ortaya çıkarmak ve her bir Torullunun yaşam kalitesini yükseltmek için yeni bir döneme ihtiyaç duyuyoruz. Vizyonumuz net: Torul'u sadece Gümüşhane'nin değil, tüm Türkiye'nin konuştuğu bir ilçe haline getirmek. Ekonomik kalkınma, eğitim, kültür, ve sosyal hizmetler alanında projeler geliştirerek Torul'u daha da ileri taşımak için buradayım. Ancak unutmamalıyız ki, bu hedefe sadece birlikte ulaşabiliriz” dedi.

Torul’u bir üst seviyeye çıkartmaya yönelik her kesimden gelecek önerilere açık olduklarını dile getiren Karabulut, “Sizleri dinleyerek, ihtiyaçlarınızı anlayarak Torul'u daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Her birinizin düşüncesi, önerisi benim için çok kıymetli. Torul'u birlikte yönetmek, büyütmek ve güzelleştirmek için buradayım, çünkü Torullu olmak bir ayrıcalıktır” diye konuştu.

Geçmişten geleceğe uzanan bir köprü vazifesi gören Torul'un en büyük potansiyelinin bizzat ilçe halkı olduğuna vurgu yapan Karabulut, “Torul’un gücü sizin enerjinizle daha da artacak. Sizlerin desteği ve birlikte çalışma azmiyle, Torul'u Gümüşhane'nin parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Her birimizin elini taşın altına koymasıyla, Torul'u daha büyük bir geleceğe taşıyabiliriz. Bu yolda sizlerin yanında olmak, birlikte çalışmak ve Torul'u daha güzel günler bekleyen bir ilçe haline getirmek için buradayım. Sizlerin güveni ve desteği ile birlikte, Torul'un yeni başarı hikayelerini birlikte yazacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Dikkat! Su kesintisi yapılacakÖnceki Haber

Dikkat! Su kesintisi yapılacak

‘Madenlerle İlgili Kanun Düzenlenmesi Gerekiyor’Sonraki Haber

‘Madenlerle İlgili Kanun Düzenlenmesi Ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar