Gümüşhane

Yunus Mallı Trabzonspor’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunus Mallı Trabzonspor’da
Abone ol
29 Ocak’ta ve 29 yaşında Trabzonspor ile anlaşan, 29 plakalı Gümüşhaneli Yunus Mallı’nın 29 numaralı forma giymesi artık kaçınılmaz oldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolsburg forması giyen A Milli futbolcu Gümüşhaneli hemşerimiz Yunus Mallı Trabzonspor’a transfer oldu. Mallı’nın transferi #VatanınaHoşgeldinYunus hastagıyla twitterde gündem oldu.

Almanya’da doğup büyüyen Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Aksaray köylü hemşerimiz Yunus Mallı’nın Trabzonspor’da 29 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Bundesliga’da en son Wolsburg forması giyen Yunus Mallı 26 kez A Milli formayı giydi.

Orta saha bölgesinde görev yapan Yunus Mallı, Kassel, M'Gladbach, Mainz, Wolfsburg ve Union Berlin formaları giydi. Kariyerinde toplam 365 maça çıkan Yunus, 68 gol ve 46 asistlik performans sergiledi.

Almanya Hannover’den 13.10 uçağıyla İstanbul’a gelen olan Yunus Mallı, 20.00 uçağıyla İstanbul’dan Trabzon’a giderek İmza atacak.

Öte yandan 29 Ocak Cuma günü akşamı Trabzonspor ile her konuda anlaşan A Milli oyuncumuz Trabzonspor taraftarları ve Gümüşhaneli hemşerileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Transfer haberini duyan taraftarlar ve hemşerilerimiz 29 yaşındaki yıldız oyuncu için Twitter’dan #VatanınaHoşgeldinYunus tagı açarak büyük destek verdi. Kısa süre içerisinde atılan tweetler milyonlarca görüntülenme ve etkileşim aldı. Gurbetçi oyuncunun #VatanınaHoşgeldinYunus tagı Twitter’da 2.sıraya gelerek Türkiye gündemine oturdu. Bu saatlerde Türkiye’ye iniş yapan yıldız oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 2,5 yıl Trabzonsporlu yapan imzayı atacak.

29 Ocak’ta ve 29 yaşında Trabzonspor ile anlaşan, 29 plakalı Gümüşhaneli Yunus Mallı’nın 29 numaralı forma giymesi artık kaçınılmaz oldu.

Yunus Mallı Kimdir?

24 Şubat 1992 yılında Almanya Kassel’de doğan aslen Gümüşhane Şiran Aksaray (Çirmiş) köylü olan milli futbolcu, tüm kariyerini Almanya'da geçirdi, Kassel, M'Gladbach, Mainz, Wolfsburg ve Union Berlin formaları giydi. Kariyerinde toplam 365 maça çıkan Yunus, 68 gol ve 46 asistlik performans sergiledi. Kassel doğumlu futbolcu, A Milli Takım formasını da 25 defa giydi ve 1 gol attı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşburnu ketçabının mucidi profesör olduÖnceki Haber

Kuşburnu ketçabının mucidi profesör oldu

Her şeyi devletten beklememek lazımSonraki Haber

Her şeyi devletten beklememek lazım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar