Gümüşhane

Bektaş, Palandöken’den Odalara Destek Sözü Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bektaş, Palandöken’den Odalara Destek Sözü Aldı
Abone ol
Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) başkanlığına4. kez seçilen mevcut başkan Bendevi Palandöken’i tebrik etti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konfederasyonun 21. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde kullanılan 700 oydan 394'ünü alarak 4. kez TESK Genel Başkanı seçildi.

TESK'ten yapılan yazılı açıklamada, Konfederasyonun 21. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirildi.  Palandöken ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner'in aday olduğu seçimde, kullanılan oyların 394'ünü alan Palandöken yeniden TESK Genel Başkanlığına seçildi.  Palandöken buradaki konuşmasında birlik ve beraberliğin güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş, TESK başkanlığına4. kez seçilen mevcut başkan Bendevi Palandöken’i telefonla arayarak tebrik etti. Bektaş, Palandöken’den odalara destek sözü aldı.

Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş, TESK Başkanı Bendevi Palandöken’i telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Gümüşhane’den sevgili ve selamlarım iletiyorum. En kısa zamanda ziyaretlerinizi bekliyoruz. Gümüşhane esnafı olarak sizlerden çok fazla beklentimiz var. Desteğinizi bekliyoruz” dedi.

TESK Başkanı Palandöken ise, Gümüşhane’ye Başkan Bektaş aracılığıyla selam göndererek, “En kısa zamanda Gümüşhane’ye tekrar geleceğim. Gümüşhane’ye hizmet etmek hakka hizmet etmektir. Gümüşhane odalarına destek olabilmek için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmamoğlu 20 Ekim’de Gümüşhane’deÖnceki Haber

İmamoğlu 20 Ekim’de Gümüşhane’de

GÜ ve KTÜ’den TEKNOFEST etkinliğiSonraki Haber

GÜ ve KTÜ’den TEKNOFEST etkinliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar