Gümüşhane

Gümüşhane’de 100. yıla özel turizm sempozyumu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane’de 100. yıla özel turizm sempozyumu
Abone ol
Gümüşhane’de Zigana Doğa Okulu öncülüğünde "Cumhuriyetin 100. yılında Gümüşhane'de Turizm” konulu sempozyum gerçekleştirilecek.

Zigana Doğa Okulu, Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi ve Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde gerçekleştirilecek sempozyum 11 Ağustos Cuma günü saat 09.30’da başlayıp akşam saatlerine kadar Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilecek.

Alanında uzman ve akademisyenlerden oluşan 16 kişinin konuşma yapacağı sempozyumun ana başlıkları "Kültür ve Ekoturizm", "Turizmde planlama-yatırım, basın ve turizm", "Turizm işletmeciliği" olarak belirlendi.

Akdeniz Üniversitesinden Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın Başkanlığında ilerleyecek “Kültür ve Ekoturizm” konulu ilk oturumda Necmettin Erbakan Üniversitesinden Prof. Dr. Abdurrahman Dinç, Gümüşhane Üniversitesinden Doç. Dr. İsmail Çalık, DOKA'dan Mehmet Dozdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesinden Doç.Dr. Coşkun Erüz ve Zigana Coğrafyası Derneği Başkanı Savaş Aydın yer alacak.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ali Özcan Başkanlığında ilerleyecek olan “Turizmde planlama-yatırım, basın ve turizm” başlıklı ikinci oturumda ise Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Valilik Basın Müdürü Engin Doğru, Arkeolog Elif Şişman Öktem ve DOKA'dan Mehmet Çağrı Tiktaş sunumlarını gerçekleştirecek.

Üçüncü ve son oturum ise "Turizm işletmeciliği" başlığıyla Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. İsmail Çalık yönetiminde yapılacak. Bu oturumda Kral Pestil Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, Abdulbaki Kara, Fazıl Ceylan, Haydar Akbulut ve Barış Hacınebioğlu yer alacak.

Sempozyum katılımcıların sorularının cevaplanması ve konuşmacılara sertifika takdim edilmesinin ardından son bulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadın Meclisi’nden doktor feryadıÖnceki Haber

Kadın Meclisi’nden doktor feryadı

Yemenici yoğun bakım rakamlarını paylaştıSonraki Haber

Yemenici yoğun bakım rakamlarını paylaşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar