Gümüşhane

Vali Tanrısever: Tek derdimiz hizmet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Tanrısever: Tek derdimiz hizmet
Abone ol
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, kurum çalışmaları hakkında bilgi almak için geldiği İl Özel İdaresinde kamu idaresi olarak şehre hizmet etmenin derdinde ve amacında olduklarını söyledi.

Vali Tanrısever, şehrin eğitiminden sağlığına, turizminden tarımına kadar her alanda katkısı olan, Belediye sınırı dışındaki her noktada bir eseri ve izi olan İl Özel İdaresini ziyaret ederek kurum çalışmaları, projeleri ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurumun Yeni Mahallede bulunan tesislerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan tarafından karşılanan Vali Tanrısever, hizmet binası ve sahasında incelemelerde bulundu.

Vali Tanrısever, incelemelerinin ardından tüm şube müdürleri ve Encümen üyesi İl Genel Meclisi üyelerinin katılımıyla hem İl Encümeni toplantısını yaptı hem de kurumun yaptığı çalışmalar ve gelecek planlamaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’dan detaylı bilgi aldı.

“Hayatını kaybeden Valimiz Sayın Yücel Yavuz'u rahmetle anıyoruz”

Burada yaptığı konuşmada bugün memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde toprağa verilen eski Gümüşhane Valilerinden Yücel Yavuz’a Allah’tan rahmet dileyen Vali Tanrısever, “Güzel şehrimiz Gümüşhanemize 2014-2016 yılları arasında hizmet eden ve yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Valimiz Sayın Yücel Yavuz'u rahmetle anıyoruz. Gümüşhane insanı vefakar. Onu çok güzel bir şekilde anıyor. Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.

“Özel İdareler bütün sahipli ve sahipsiz işlerin sahibidir”

Konuşmasında İl Özel İdaresi’nin şehrin her bir karışına hizmet götürdüğünü vurgulayan Vali Tanrısever, “İl Özel İdareleri büyükşehir olmayan illerde hem yatırım işine bakar hem turizm işine bakar, sağlığa bakar, bütün sahipli ve sahipsiz işlerin sahibidir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devletimizin bize verdiği desteklerle daha sonra siz burada bulunan ve burada bulunmayan Özel İdare çalışanlarımızın emekleriyle oluyor. Kendi köylülerinin dahi gitmekten imtina ettiği yerlere, gitmediği yerlere Özel İdaremiz giderek sadece gitmekle kalmayıp hizmet götürüyor. Allah greyder operatörümüze, dozer operatörümüze, diğer çalışan arkadaşlarımızın ayaklarına taş değmesin, Allah kaza bela vermesin” diye konuştu.

“El ele vererek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

Göreve başladığı 17 Ağustos tarihinden beri Özel İdare’nin kurumsal yapısıyla İl Genel Meclis üyeleri arasında çok güzel bir uyum olduğunu gözlemlediğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Vali Tanrısever, “Hepimiz ilimize hizmet derdindeyiz, hizmet amacındayız. Bir çivi daha nasıl çakarız, bir taşın üstüne taş daha nasıl koyarız onun derdindeyiz. Ülke olarak depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bu sebepten ötürü şu an istediğimiz ekonomik durumda değiliz. Ama inşallah önümüzdeki yıl bu düzelecek ve vatandaşlarımıza hak ettikleri şekilde tüm hizmet alanlarında hizmet etmeye el ele vererek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana TurşusuSonraki Haber

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar