Gümüşhane

‘Yeteneklerinin Farkında Olmaları Gerekiyor’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Yeteneklerinin Farkında Olmaları Gerekiyor’
Abone ol
Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Artvin Hopaspor müsabakasını değerlendirdi.

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Artvin Hopaspor müsabakasını değerlendirdi.

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Artvin Hopaspor müsabakasında sonra gazetemizin sorularını cevaplandırdı. Başkan Yakut,  futbolcu gruplarının yeteneklerinin farkında olması gerektiğini söyledi.  

Başkan Yakut, “Futbol sadece matematikten ibaret değildir, birçok faktör ve etken vardır, Bu iş öyle bir şey ki bir sürü parametrelerin birleşip az hata yapıp beraber sinerjiyi oluşturduğun zaman oluyor. Futbol sadece sahada oynanan takım oyunu değildir. Bu iş şehirden başlar aşağıya doğru devam eder. Böyle bir bütündür. Eğer o duyguda değilseniz topunuz direkten döner, ne yapsanız kaleye girmez.  Gümüşhane’yi ve Gümüşhanespor’u seven herkesi ayağa kalkmaya davet ediyorum. Anlık menfaatler uğruna Gümüşhanespor’u yok etme noktasına getirmeyelim” diye konuştu.

‘YETMEDİ Mİ, BU DÜŞMANLIK?’

Gümüşhanespor olan düşmanlığın bir son bulması gerektiğini belirten Yakut, “Yetmedi mi, bu düşmanlık niçin? Gümüşhanespor öyle bir noktaya gelmişti ki her şey, anlamsız kılınmıştı. Sadece sizlerin desteğine, bir ve bütün olmanıza ihtiyacı var. Kırgınları, kızgınlıkları bir kenara bırakın. Kim olursa olsun mücadele edenleri koruyun, kollayın. İyilik ve doğruluk mutlaka kazanacaktır. Bir defa çok vakit harcıyoruz. Bütün samimi duygularımız ile hizmet etmeye çalışıyoruz. Güzel bir ekip var. İyi niyetli insanlardan oluşmuş, sadece tek hedefi Gümüşhanespor'a hizmet etmek olan, futbolu seven, beyninin arkasında başka planları olmayan bir grubuz. Kendi bütçemizde ayakta kalmaya gayret ediyoruz. Borçlandırmadan, takımı zor duruma düşürmeden, diğer kulüplerin düştüğü duruma düşmeden idare etmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ÖNÜMÜZE ÇIKAN FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ’

Başkan Yakut, “Dün oynadığımız müsabakaya gelince; sezon öncesinde elimizde ki bütçe çerçevesinde genç bir takım oluşturuldu. Gümüşhanespor, formasıyla sahada ter döken tüm futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ancak bazen iyi mücadelede yetmiyor. Bu nedenle herkesin özeleştiri yapması gerekiyor. Önümüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.  Futbolu etkileyen birçok neden var. Ama bizimde; özellikle hücum hattında daha etkili, daha üretken olmalıyız. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz ama yeteneklerimizde konuşturmalıyız. Belki bütçe olarak birçok takımın aşağısındayız ancak yetenek olarak gruptaki birçok takımdan daha üstün olduğumuza eminim. Bu nedenle futbolcu grubumuzun yeteneklerini konuşturma zamanının geldiğini görmesini istiyoruz. Sahada mücadele eden tüm takıma tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

‘HAKEM HATALARI DEVAM EDİYOR’

Hakem hatalarının devam ettiğinden yakınan Yakut, “Geçtiğimiz sezonlarda karşımıza çıkan hakem hataları bu sezon son sürat devam ediyor. Hakem hatalarına bu kadar çok yaşayan başka bir kulüp belki de yoktur. Bu hataların hepsi istisnasız Gümüşhanespor aleyhine gerçekleşmiştir. Hakem hataları nedeniyle ligin ‘en çok mağdur’ olan takımlarının başında bulunuyoruz. Biz adalet istiyoruz, herkes için adalet istiyoruz. Maalesef futbolun bu hale gelmesinin sebebinin önemli bir kısmını hakemlerin hataları oluşturuyor. Hafta sonu deplasmanda Malatya Arguvan ile oynanacak olan maç final maçı olacak, "Çıkacağız, elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Çünkü artık bu haftalarda rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz de bir mücadele içindeyiz. Ve sezon sonunda ligi bizim için en iyi noktada bitireceğiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fizibilite Çalışması BaşladıÖnceki Haber

Fizibilite Çalışması Başladı

Gümüşhane’de Barajların Doluluk Oranları Belli OlduSonraki Haber

Gümüşhane’de Barajların Doluluk Oranları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar